Cultura ALTEN

cultura-alten-1.jpg

Schimb de experiențe tehnice

Echipa de consultanți ALTEN România contribuie zi de zi la dezvoltarea bradului companiei. Ne motivăm consultanții prin proiecte interesante, în industrii diverse din domeniile IT și inginerie, unde lucrează cu tehnologii noi și urmează propriile direcții de dezvoltare. Experiența consultanților tehnici ALTEN România variază de la nivel middle sau senior, juniorii implicându-se în proiecte specifice în IT și inginerie – Java, testare, .NET, automotive sau internshipuri. Avem o echipă variată și încurajăm orice activitate menită să faciliteze schimbul de experiență între consultanții ALTEN România, de la seminarii tehnice, workshop-uri sau prezentări.

Schimb de experiențe tehnice

cultura-alten-4.jpg

Susținerea proiectelor studențești

În fiecare an, ALTEN se implică în organizarea și participarea în cadrul sesiunilor de training orientate către pregatirea profesională pentru consultanța tehnică. Consultanți ALTEN România sunt invitați să-și prezinte experiența de lucru studenților și absolvenților, cu scopul de a le facilita debutul profesional. Susținem inițiativele și evenimentele studențești cu tematică tehnică și ne găsiți în mod constant la conferințe și târguri de joburi targetate pe domeniul tehnic, unde vă invităm să ne vizitați si să ne cunoașteți mai bine.

Susținerea proiectelor studențești

cultura-alten-3.jpg

Energie prin sport

ALTEN veghează asupra calității vieții la locul de muncă pentru toți angajații săi prin asigurarea unui mediu sănătos, sigur și stimulativ. Echipa ALTEN România este una energică, care și-a demonstrat spiritul sportiv mai ales prin colegii care ne reprezintă cu entuziasm la diverse competiții sportive. Aceste activități nu sunt doar o bună ocazie pentru a ne menține în formă, cât și un pretext pentru a ne distra împreună într-un mod inedit.

Energie Prin Sport

cultura-alten-6.jpg

Recreere și distracție împreună

Munca în echipă este esențială pentru succesul proiectelor noastre, majoritatea dintre ele reunind specialiști cu abilități diferite. Punem mare preț pe activitățile informale de consolidare a echipei ALTEN Romania nu doar dintr-o perspectivă care să servească obiectivelor de eficiență, ci și pentru ca avem norocul să descoperim persoane cu care împărtășim aceleași hobby-uri și să devenim uneori din colegi, prieteni.

Recreere și distracție împreună

cultura-alten-2.jpg

Provocarea întregii echipe

Proiecte de o dimensiune impresionanta se pot realiza cu ajutorul întregii echipe ALTEN România și din când în când ne supunem cu entuziasm la astfel de provocari. Teambuilding-ul anual ALTEN România este una dintre ele, un moment plin de energie și un adevărat maraton de activități și distacție menite să ne aducă împreună ca echipă.

Provocarea întregii echipe

Ne gasesti si aici

Contact

BUCURESTI - OREGON Park, Sos Pipera, nr 46D-46E-48, Cladirea B, etaj 5, sector 2, 020309
Tel: +40 (0)21 409 58 00
Fax: +40 (0)21 233 19 11 

office@altenromania.ro

TIMISOARA – Strada Coriolan Brediceanu nr. 10/E, cladirea 3 E, Mezanin, Birou E.M.2 , Timisoara, Timis,  cod postal 300011

SIBIU - Strada Constantin Noica, Nr. 54, Et. 2
Tel: +40 (0)369 435 671

IAȘI - ALTEN Delivery Center Strada Mitropolit Varlaam, nr. 54, Nicolina Business Center, et.8,România
Tel. : +40 (0) 372 40 14 67

PITESTI - Strada Banu Maracine nr 1, Pitesti, Judet Arges, cod postal 110194
Tel: +40 (0) 248 223 182

CRAIOVA - Strada Ion Maiorescu nr. 4, Cladirea PROIECT CRAIOVA, corpul B, et. 6, Craiova, Judet Dolj, cod postal 200760
Tel: +40 (0)251 417 741

CLUJ-NAPOCA – Strada Cotita nr. 9, Co-working Silicon Forest, Cluj-Napoca, Judet Cluj, cod postal 400104

SC ALTEN SI TECHNO ROMANIA SRL
CUI 7012150
J40/1228/1995