Toate serviciile

bancarfinanciar.jpg

Financiar - Bancar

Sectorul financiar – bancar presupune mereu schimbări rapide și se confruntă cu o serie de noi provocări: managementul riscului, metode și protocoale de tranzacție, modificări ale reglementărilor, concurență puternică pe piață, necesitate de a construi o bază de date cu clienți fideli, susținerea sucursalelor bancare prin online banking, precum și nevoia de a inova continuu în produse și servicii financiare.
Echipa de consultanti ALTEN Romania din sectorul Financiar - Bancar raspunde nevoii clienților de a inova continuu produsele și serviciile financiare necesare adaptării la noile provocări în contextul evoluției tehnologice.

Financiar - Bancar

telecomunicatii.jpg

Telecomunicatii

Sectorul telecomunicațiilor se confruntă cu o perioadă de transformare fără precedent sub efectul combinat al noilor furnizori de servicii, precum și datorită exploziei nevoilor de date care necesită rețele mondiale moderne și adaptate cererii.
Aspecte legate de inter-operabilitatea între rețelele de operatori, offloading între rețele radio și Wi-Fi și dezvoltarea de noi servicii vor fi pași de dezvoltare cheie pe care sectorul Telecom trebuie să îi îndeplinească în următorii ani. Apar astfel cerințe de dezvoltare în toate domeniile, de la proiectarea și testarea produselor și a echipamentelor, la controlul dezvoltării rețelelor, activități în care ALTEN România se împlică cu succes, prin echipa de consultanți specializați în telecomunicații.

Telecomunicaţii

aeronautic.jpg

Aeronautic

Capabilitățile ALTEN sunt deosebit de bine adaptate la provocările majore cu care se confruntă industria, contribuind la implementarea unei game intregi din experiența sa în inginerie pe întregul ciclu de viață al produsului. Certificat ISO 14001, cu o evaluare a maturității metodologiilor proiectelor CMMI - SVC nivel 3, ALTEN are avantaje operaționale multiple în domeniul aeronautic.
automotive.jpg

Automotive

Lider în inovații, sectorul automotive a adus în ultimii 20 de ani contribuții semnificative la dezvoltarea de noi tehnologii menite să îmbunătățească performanța, confortul și siguranța autovehiculelor, dar și noi metodologii de proiect pentru eficientizarea calității, a costurilor și termenelor de livrare.
Prin echipa de consultanți-ingineri, ALTEN România își sustine partenerii din sectorul automotive să răspundă cu succes provocărilor de performanță, siguranță și productivitate, de respectare a reglementărilor și a calității, și adaptare la nevoile pieții internaționale.
alteindustrii.jpg

Alte industrii

Unul dintre principalele avantaje ale colaborarii cu ALTEN îl reprezintă experiența dovedită în dezvoltarea de proiecte în industrii diverse precum: telecomunicații, bancar, financiar, asigurări, automotive, aeronautic, farmaceutic, retail. ALTEN România își susține partenerii din industrii diverse în dezvoltarea unei palete largi de soluții personalizate pentru proiecte complexe.

Alte Industrii

Ne gasesti si aici

Contact

BUCURESTI - OREGON Park, Sos Pipera, nr 46D-46E-48, Cladirea B, etaj 5, sector 2, 020309
Tel: +40 (0)21 409 58 00
Fax: +40 (0)21 233 19 11 

office@altenromania.ro

TIMISOARA – Strada Coriolan Brediceanu nr. 10/E, cladirea 3 E, Mezanin, Birou E.M.2 , Timisoara, Timis,  cod postal 300011

SIBIU - Strada Constantin Noica, Nr. 54, Et. 2
Tel: +40 (0)369 435 671

IAȘI - ALTEN Delivery Center Strada Mitropolit Varlaam, nr. 54, Nicolina Business Center, et.8,România
Tel. : +40 (0) 372 40 14 67

PITESTI - Strada Banu Maracine nr 1, Pitesti, Judet Arges, cod postal 110194
Tel: +40 (0) 248 223 182

CRAIOVA - Strada Ion Maiorescu nr. 4, Cladirea PROIECT CRAIOVA, corpul B, et. 6, Craiova, Judet Dolj, cod postal 200760
Tel: +40 (0)251 417 741

CLUJ-NAPOCA – Strada Cotita nr. 9, Co-working Silicon Forest, Cluj-Napoca, Judet Cluj, cod postal 400104

SC ALTEN SI TECHNO ROMANIA SRL
CUI 7012150
J40/1228/1995