Schimb de experiențe tehnice

Echipa de consultanți ALTEN România contribuie zi de zi la dezvoltarea brandului companiei. Ne motivăm consultanții prin proiecte interesante, în industrii diverse din domeniile IT și inginerie, unde lucrează cu tehnologii noi și urmează propriile direcții de dezvoltare. Experiența consultanților tehnici ALTEN România variază de la nivel middle sau senior, juniorii implicându-se în proiecte specifice în IT și inginerie – Java, testare, .NET, automotive sau internshipuri. Avem o echipă variată și încurajăm orice activitate menită să faciliteze schimbul de experiență între consultanții ALTEN România, de la seminarii tehnice, workshop-uri sau prezentări.

Susținerea proiectelor studențești

În fiecare an, ALTEN se implică în organizarea și participarea în cadrul sesiunilor de training orientate către pregatirea profesională pentru consultanța tehnică. Consultanți ALTEN România sunt invitați să-și prezinte experiența de lucru studenților și absolvenților, cu scopul de a le facilita debutul profesional. Susținem inițiativele și evenimentele studențești cu tematică tehnică și ne găsiți în mod constant la conferințe și târguri de joburi targetate pe domeniul tehnic, unde vă invităm să ne vizitați si să ne cunoașteți mai bine.

 
 

Energie prin sport

ALTEN veghează asupra calității vieții la locul de muncă pentru toți angajații săi prin asigurarea unui mediu sănătos, sigur și stimulativ.
Echipa ALTEN România este una energică, care și-a demonstrat spiritul sportiv mai ales prin colegii care ne reprezintă cu entuziasm la diverse competiții sportive. Aceste activități nu sunt doar o bună ocazie pentru a ne menține în formă, cât și un pretext pentru a ne distra împreună într-un mod inedit.

Etica

De la crearea sa in 1988, Grupul ALTEN s-a impus ca leader Mondial in domeniul ingineriei si al serviciilor IT, ghidând strategia de dezvoltare a clienților săi. Cultura noastră corporativă se bazează pe valorile și principiile cheie de integritate și transparentă, care înscrise in centrul strategiilor noastre, permit crearea unor relații durabile cu ansamblul părților interesate.

Detalii