Despre noi

Punctele forte ale companiei se concentrează pe două segmente principale - INGINERIE și IT, prin cele două divizii dedicate: ALTEN TECHNO și ALTEN KEPLER. Două companii și-au unit forțele, iar în anul 2019 au decis să-și extindă capacitățile. Kepler-Rominfo este o companie specializată în dezvoltarea de software, una dintre cele mai importante companii IT din România, furnizând servicii, soluții și produse software. ALTEN România este o companie specializată în consultanță în domeniul ingineriei și tehnologiei, care are o expunere internațională și oferă soluții tehnice inovatoare și durabile. Ambele companii fac parte din grupul ALTEN (Kepler-Rominfo s-a alăturat Grupului ALTEN în 2016) și au decis să lucreze împreună sub brandul ALTEN.
În decembrie 2020, ALTEN România a fost inclusă în rândul organizațiilor celor mai apreciate de către angajați potrivit distincției acordate de compania globală de cercetare Great Place to Work®

Diviziile noastre

ALTEN TECHNO

Divizia de Inginerie

Dezvoltată inițial pentru a oferi expertiză pentru unul dintre cei mai importanți producători mondiali din industria auto, compania și-a diversificat semnificativ portofoliul de clienți prin divizia ALTEN TECHNO.

Datorită experienței echipelor noastre, putem oferi servicii de inginerie în diferite sectoare, cum ar fi industria auto, aeronautică, căi ferate și energie. 190 de ingineri din 3 orașe - București, Timișoara și Sibiu, lucrează în cadrul proiectelor dedicate, fiind angajați activ pentru a oferi soluții inovatoare clienților noștri.

Divizia ALTEN TECHNO are echipe de consultanți specializați în CATIA V5, NewPDM, SolidWorks, Matlab/ Simulink, HIL, Embedded Systems.

citeste mai mult

ALTEN KEPLER

Divizia de IT

În 2019, companiile Kepler-Rominfo și ALTEN România au decis să-și extindă capacitățile și să lucreze împreună sub brandul ALTEN, îmbunătățind expertiza IT într-o linie dedicată de afaceri.

Divizia ALTEN KEPLER oferă servicii de dezvoltare software, analiză tehnică, suport, întreținere și monitorizare pentru clienți naționali și internaționali. 350 consultanți din 3 orașe (București, Pitești, Craiova) lucrează la proiecte ambițioase pentru companii de top din diferite sectoare.

Divizia IT are o echipă de consultanți specializați în Java, .NET, PHP, C#, C++, Siebel, Cognos, MS BI și Oracle BI, BSCS, PMP.

citeste mai mult

Parcurs profesional

ALTEN România își propune mereu să lucreze cu cei mai buni consultanți tehnici pe care îi sprijină în dezvoltarea lor profesională. Astfel, ei își pot urmări propriile obiective profesionale, prin alegerile făcute în privința industriei și a tehnologiilor cu care lucrează.

Excelența în servicii

ALTEN este recunoscut pentru aportul strategic şi managementul superior al proiectelor, atat în fazele de dezvoltare cât şi în cele de industrializare, acoperind sectoare tehnice diverse precum telecomunicații, bancar, automotive, asigurări, farmaceutic, retail și aeronautic.

Spirit de echipă

Munca în echipă este esențială pentru succesul proiectelor noastre, majoritatea dintre ele reunind specialiști cu abilități diferite. Încurajăm orice activitate menită să îi aducă împreună pe toți consultanții ALTEN România, de la seminarii tehnice, workshop-uri si prezentări, la evenimente informale.

Mediu de lucru

Echipa de consultanți ALTEN România contribuie zi de zi la dezvoltarea brandului companiei. Ne motivăm consultanții prin proiecte interesante, în industrii diverse, unde lucrează cu tehnologii noi și în medii de lucru internaționale.

ALTEN TECHNO

Competențele noastre de inginerie

Sisteme Embedded (Powertrain, Chassis & Int. Electronics): Design și Integrare Sistem, Simulare, Verificare, Validare;
Proiectare, analiză și design: Proiectare mecanică - CAD 3D și 2D, analiză cu element finit, analiză CFD, calcul și analiză de stres, analiză liniară și neliniară, machetă digitală;
Funcții Suport: Management de proiect și calitate, Documentație tehnică;
Teste și validare: Hardware in the Loop - Test și validare;
IT / IS: Servicii IT

Competențele noastre principale axate pe industria auto

Expertiză în managementul sistemelor auto: powertrain & șasiu, electrică și electronică, interior și exterior, infotainment & conectivitate, lanț de producție și furnizare, test și calitate.

Competențele noastre principale axate pe segmentul IT auto

Expertiză pe segmentul sistemelor Embedded și arhitectura digitală a vehiculelor: managementul cerințelor, proiectarea și dezvoltarea hardware și software, validarea și integrarea sistemului și testarea modulului.

ALTEN KEPLER

EXPERTIZĂ

Proiecte Fixed Price
Consultanță Time & Materials
Servicii SLA
Suport în Producție
Implementare de Soluții
Optimizarea Proceselor de Business

DIN 2008 SUNTEM SINGURUL EXPERT ATLASSIAN DIN ROMÂNIA

Dacă te-au impresionat sisteme precum JIRA, Confluence sau orice produs Atlassian și ai nevoie de aceste servicii în România, contactează-ne. Te putem ajuta să implementezi soluțiile Atlassian în cadrul companiei, pentru a-ți atinge obiectivele.

JIRA PLUGINS

Suntem mai mult decât un reseller Atlassian.
Am dezvoltat plugin-uri JIRA care sunt recunoscute pe piața Atlassian; suntem mândri să spunem că unele caracteristici pe care le au sunt unice în cadrul add-on-urilor Atlassian Marketplace.

SERVICII

De-a lungul anilor, am câștigat experiență în realizarea unor proiecte mari și foarte mari (+5000 zile lucrate full time); managerii de proiect și specialiștii noștri s-au expus la o gamă largă de tehnologii și metodologii și, prin urmare, îți putem garanta o implementare riguroasă a proiectelor.
Procesul nostru de colaborare este complet transparent: aveți întotdeauna control și puteți urmări starea proiectului oricând. La cerere, putem aloca pentru proiecte resursele fizice (servere, medii UAT, etc). Pentru noi nu durează săptămâni; este o chestiune de câteva zile.