Elemente cheie

Poziționare demonstrată în domeniul tehnologiei

37.200 specialiști IT și ingineri în 28 de țări. Echipă tehnică 100% implicată în etapele de proiectare și concepție din cadrul proiectelor.

Ofertă diversificată

Consultanță tehnică și managementul proceselor de lucru. Lider mondial în Inginerie şi Consultanţă Tehnică (ICT), ALTEN realizează proiecte de inginerie şi dezvoltare pentru marii clienţi industriali, din telecomunicaţii şi sectorul terţiar.

O companie dedicată derulării de proiecte structurate

Metodologii mature de execuție, evaluate CMMI nivelul 3. Oferta specializată: implementarea expertizei specifice în alte etape ale ciclului de dezvoltare (PMO, procese industriale, documentație tehnică, instruire, etc.).

 

O prezență globală

37.200 specialiști IT și ingineri în 28 de țări. Echipă tehnică 100% implicată în etapele de proiectare și concepție din cadrul proiectelor.

O balanță echilibrată de sectoare

Partener tehnologic pentru toate sectoarele de business, cu o capacitate de a construi atât soluții tehnologice cât și metodologice.

Procese de recrutare direcționate și dezvoltate

2,700 specialiști IT și ingineri recrutați în 2016

Parcurs profesional care cultivă excelența

Investiții în dezvoltarea abilităților tehnice, de expertiză și management.

Poziționarea ALTEN

Poziționarea strategică a grupului ALTEN se bazează pe:
Oferta business: consultanță tehnică, management de proiect, studii și concepție.
Toate proiectele dezvoltate în parteneriat cu ALTEN sunt realizate de specialiști în domeniul IT și ingineri cu înaltă calificare.
Pentru mai multe detalii despre grupul multinaţional din care face parte ALTEN România, apăsați aici.

CERTIFICĂRILE GRUPULUI ALTEN

Etica

De la crearea sa in 1988, Grupul ALTEN s-a impus ca leader Mondial in domeniul ingineriei si al serviciilor IT, ghidând strategia de dezvoltare a clienților săi. Cultura noastră corporativă se bazează pe valorile și principiile cheie de integritate și transparentă, care înscrise in centrul strategiilor noastre, permit crearea unor relații durabile cu ansamblul părților interesate.

Detalii