ALTEN România are un nou Business Unit Director


Roxana Piciorea va coordona una dintre cele mai importante echipe din cadrul companiei


 

București, septembrie 2022. ALTEN România, subsidiara locală a grupului de origine franceză și una dintre cele mai importante companii de consultanță în IT și inginerie, anunță numirea Roxanei Piciorea în funcția de Business Unit Director, poziție din care coordonează în momentul de față o echipă de 10 Business Manageri, parte importantă din echipa de vânzări a companiei.

Roxana Piciorea a absolvit Universitatea Politehnica București în anul 2016, iar după terminarea studiilor a fost cooptată în echipa ALTEN, unde a ocupat poziția de Junior Business Manager. După o perioadă 5 ani de experiență în companie, calitățile sale de manager au fost remarcate și i-au creat oportunitatea de a prelua conducerea întregii echipe de vânzări. În ultimii ani, ea s-a implicat în formarea acestei echipe, ce coordonează unii dintre cei mai importanți parteneri pe care ALTEN îi are în România.

ALTEN este o companie despre oameni și pentru oameni. Îmi propun să cultiv în cadrul echipelor noastre cât mai mult acest spirit, împreună cred că putem să realizăm orice ne propunem, indiferent dacă obiectivul este mic sau mare. Coordonez o echipa de profesionisti, unită, gata să facă față oricărei provocării”, declară Roxana Piciorea, noul Business Unit Director în cadrul ALTEN România.Departamentul său, pe care l-a preluat din iulie 2022, supervizează o echipă de aproximativ 140 de ingineri implicați în proiecte atât în zona de IT, cât și în zona de engineering.

”Roxana este un om cu un parcurs profesional total deosebit: a început ca intern pe recrutare, după care a devenit junior business manager, parcurgând toți pașii până la poziția de Business Unit Director într-un timp relativ scurt. Cred că ai nevoie de foarte multă ambiție, perseverență și inteligență ca să reușești asa ceva, mai ales într-o companie cum este ALTEN, care pune accent maxim pe rezultate, și într-o perioadă de criză așa cum a fost 2020/2021.. Mai mult, ea coordonează astăzi o echipă de aproximativ 140 de persoane, cu un impact major în rezultatele companiei”, a declarat Adrian Nicolae, Director Executiv al ALTEN România.

ALTEN România are sedii în București, Timișoara, Craiova, Pitești și Sibiu, iar echipa sa de specialiști se implică în proiecte de dezvoltare software, analiză de business, business intelligence (BI), project management, suport tehnic, inginerie auto sau hardware design. La sfârșitul anului 2021, ALTEN România a raportat afaceri de peste 135 de milioane de lei, în creștere cu 13% față de afacerile înregistrate în 2020.

 

Despre ALTEN

Lider global în inginerie și consultanță tehnică, grupul ALTEN desfășoară proiecte de cercetare și dezvoltare pentru companiile de vârf din toate sectoarele industriale, telecomunicații și servicii din întreaga lume. Începând cu 1996, compania oferă suport pentru strategiile de dezvoltare ale clienților săi în domeniile cercetării și inovării, sistemelor informatice și ingineriei.

ALTEN România reprezintă un accelerator de carieră pentru angajații săi, oferind diversitate, mobilitate și o cultură organizațională bazată pe spiritul de echipă. Mai multe detalii pe www.altenromania.ro.

Articol publicat de Global Manager.