ALTEN România - companie de consultanță tehnică în IT și inginerie, subsidiara grupului internațional ALTEN - a încheiat anul 2017 cu afaceri de peste 8,7 milioane de euro, în creștere cu 14% față de anul precedent, consolidându-și poziția pe piață și continuând parteneriatele strategice alături de clienții săi internaționali și naționali.

În primul semestru al anului 2018, compania a continuat să își dezvolte business-ul pe filiera națională, incluzând în portofoliul său șapte clienți noi pentru care oferă servicii de consultanță IT și inginerie.

Prin câștigarea acestor parteneri, portofoliul ALTEN România ajunge la un număr de 38 de clienți din industriile cele mai importante de pe piață și își reafirmă angajamentul de a livra proiecte calitative, utilizând tehnologii noi. ALTEN România este renumită pentru aportul strategic şi managementul superior al proiectelor, atat în fazele de dezvoltare, cât şi în cele de producție, acoperind sectoare tehnice diverse precum telecomunicații, bancar, automotive, asigurări, farmaceutic, retail și aeronautic.

ALTEN România are o echipă de peste 300 de specialiști la sediile sale din București, Timișoara și Sibiu. Echipa de specialiști ALTEN România se implică în proiecte de dezvoltare software sau web, business analysis, business intelligence, project management, testare, suport tehnic, inginerie auto, hardware design și calibrare motor.

”Cu o expertiză multi-sectorială, ALTEN oferă o gamă largă de oportunități de carieră, permițând angajaților noștri să dezvolte abilități transversale. De asemenea, pentru a sprijini creșterea activității, alocăm resurse strategice de recrutare, dar și comerciale, pentru a răspunde nevoilor pieței. Spre exemplu, în ALTEN, rolul Business Managerilor este plurivalent, au responsabilitatea de a dezvolta portofoliul de clienți, dar și de a recruta ingineri și consultanți de a căror evoluție în carieră se preocupă îndeaproape.”, a declarat Narcisa Marin, HR Director ALTEN România.

Divizia IT&C are o echipă de consultanți cu specializări specifice în Java, .NET, PHP, C#, C++, Siebel, Cognos, MS BI și Oracle BI, BSCS, în timp ce divizia Techno are o echipă de consultanți cu specializări în CATIA V5, NewPDM, SolidWorks, Matlab/ Simulink, HIL, Autosar.

Începând cu luna februarie 2018, compania ALTEN România, parte a grupului internațional ALTEN, își desfașoară activitatea într-un nou sediu central, în București, investiție prin care își propune să susțină în continuare performanța angajaților săi și dezvoltarea de proiecte inovatoare la care se lucrează cu tehnologii de vârf.