Automatizarea și Mentenanța unei Aplicații pentru Licențele Șoferilor de Taxi

Industrie


Sectorul Public & Servicii Guvernamentale

Piața


Internațională

Activități

ALTEN KEPLER a dezvoltat și a oferit mentenanță pentru o aplicație care integrează toate serviciile necesare pentru ca șoferii de taxi să își plătească taxele și amenzile.
Această aplicație conține și alte sisteme/servicii externe (inspecția obligatorie a vehiculului, taxe și impozite, servicii de call center și poliție). Șoferul de taxi comunică doar prin call center și toate plățile sunt efectuate în aplicație (când șoferul comunică datele cardului, înregistrarea apelului telefonic se oprește). În același timp, aplicația permite stocarea de servicii importante și relevante pentru raportarea la nivel intern și, de asemenea, pentru raportarea la cerere.
2 consultanți din echipa noastră au furnizat servicii de automatizare și mentenanță pentru aplicația utilizată de comisia pentru autorizarea vehiculelor, șoferilor și operatorilor de dispecerat.

Servicii

Automatizare Mentenanță

ALTEN - Valoare adăugată

Clientul nostru a beneficiat de eficientizarea proceselor interne și externe (inspecția obligatorie a vehiculului, taxe și impozite, servicii de call center și poliție).

Standarde și instrumente