#insidealten: Dezvoltare profesională continuă și sprijin constant într-o companie de IT cu Aura Corina Moise


 

Continuăm călătoria Share your ALTEN story care are ca principal scop evidențierea poveștilor de carieră și succes ale angajaților companiei, cu o nouă poveste, de această dată din departamentul Business Analysis.

Aura Corina Moise, iubitoare de natură și de explorare, este parte din echipa ALTEN România și a răspuns pozitiv provocării de a-și împărtăși povestea carierei sale profesionale în cadrul companiei. Aura ocupă poziția de IT Business Analyst, iar în timpul liber se relaxează pictând sau gătind diverse preparate.

Descoperă povestea Aurei în rândurile de mai jos.

Cum a început povestea ALTEN România pentru tine?


„În perioada pandemiei am fost reticentă în a-mi schimba locul de munca, însă ALTEN a fost alături de mine pe tot parcursul procesului de recrutare. Mi-a oferit informații despre companie, despre proiectele pe care le are în derulare, mi-a împărtășit experiențele colegilor și mi-a oferit diferite oportunități.

După un an experiență în ALTEN România, pot spune că am făcut alegerea corectă și mă bucur să fiu parte din echipă.”

Ce înseamnă pentru tine experiența ALTEN?


ALTEN este compania care pune accent pe dezvoltarea mea profesională, facilitându-mi accesul la cursurile de care am nevoie pentru a mă dezvolta în direcția pe care mi-o doresc. 

De ce ALTEN?


Aleg ALTEN deoarece am întâlnit colegi dornici să mă ajute rapid cu soluții la situațiile întâmpinate atât în viața profesională, cât și pe plan personal. Fie m-au ajutat cu sfaturi atunci când nu am știut cum să procedez pe proiectul pe care lucrez, fie m-au ajutat să discut cu persoane care au avut o experiență similară.

În ALTEN am gasit mereu sprijin și sunt recunoscătoare pentru seriozitatea cu care echipa tratează orice situație.

 

Dacă poveștile Alexandrei și Aurei te-au inspirat și îți dorești să te alături unei companii în cadrul căreia „să rămâi mult timp, să descoperi proiecte noi, oameni noi și să-ți împărtășești experiențele cu colegii”, intră pe site-ul www.careers.altenromania.ro, vezi rolurile disponibile și aplică la cel care ți se potrivește.

Poți, la rândul tău, inspira viitori oameni de succes!

Stai pe-aproape deoarece urmează și alte povești ale colegilor gata să-și împărtășească parcursul profesional din cadrul ALTEN România.