EMS – Extended Messaging Server

Industrie


Bancar, Financiar & Asigurări

Piața


Internațională

Activități

Am dezvoltat o soluție numită Extended Messaging Server/Serviciul de Mesagerie Extins (EMS). EMS poate gestiona un număr mare de mesaje păstrând în același timp costurile sub control.
Soluția noastră se integrează cu fluxul de lucru CRM al clienților prin servicii web și oferă posibilitatea de a ști când și dacă SMS-ul a ajuns la destinație.
EMS oferă gestionarea automată, cât și manuală a listei negre de numere (numere greșite sau inaccesibile) pentru a reduce costurile și pentru a permite curățarea bazei de date cu destinatari. Cu EMS, mesajele pot fi personalizate în diferite moduri, iar aplicația poate fi complet configurată pentru a efectua orice tip de campanie. EMS acceptă mesaje SMS lungi, de până la 2000 de caractere.
Dacă telefonul destinatarului este oprit sau nu poate fi accesat, SMS-ul este stocat în memorie până la 48h pentru livrare (în cazul în care operatorul acceptă această caracteristică).

ALTEN - Valoare adăugată

Clientul poate să evite trimiterea de mesaje către numerele care nu au primit mesajele în mod repetat și poate evalua costurile în avans, înainte de a rula campania.

Standarde și instrumente