#insidealten: Creionarea și urmarea unui Career Path cu Alexandra Dobrică


În luna martie, am lansat o provocare colegilor, aceea de a-și împărtăși povestea și parcursul profesional. Astfel, a pornit proiectul Share your ALTEN Story.

Te întrebi care este elementul cheie al întregului concept? Poveștile de carieră și de succes ale angajaților credem că spun mai mult decât orice altceva și tocmai de aceea vor fi în prim-planul întregii campanii.

Unul dintre colegii care au spus DA provocării noastre este Alexandra Dobrică, specialist IT Recruiter.

Alexandra a urmat facultatea de Informatică din Craiova, iar apoi masteratul din cadrul facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Informatică Economică.

Te invităm să-i descoperi povestea în rândurile de mai jos.

 

Cum a început povestea ALTEN România pentru tine?


„Povestea ALTEN pentru mine a început cu prima poziție pe care am ocupat-o, și anume aceea de Junior IT recruiter. Ulterior, după 6 luni, am reușit să avansez pe un rol de Specialist IT recruiter, demonstrând capacitățile pe care le am și despre care am vorbit cu Simona, team leader-ul meu. Ea a fost cea care a avut cea mai mare încredere în mine încă din momentul în care am început această colaborare.

O altă persoană care mi-a fost de mare ajutor și care m-a inspirat prin devotamentul și pasiunea ei, a fost Corina, managerul nostru, care, indiferent de situație, ne-a susținut și ne-a ajutat să trecem mai departe indiferent de natura situației.”

 

Ce înseamnă pentru tine experiența ALTEN?


„Pentru mine, experiența ALTEN înseamnă pasiune pentru ceea ce faci, înseamnă devotament, înseamnă colegialitate, înseamnă încredere, înseamnă dezvoltare, înseamnă un tot complet unde nu există doar eu sau doar tu. De asemenea, ALTEN este locul unde am avansat profesional și unde am simțit că s-a pus preț pe creionarea și urmarea unui Career Path dedicat.”

 De ce ALTEN?


„Aleg ALTEN pentru că este compania care mi-a demonstrat că nu contează cine ești, contează să fii devotat muncii, să îți dorești să faci lucruri frumoase alături de echipa ta, iar restul vine de la sine. Vei primi suport din partea colegilor și a managerului pentru a reuși!”

Dacă povestea Alexandrei te-a inspirat și îți dorești să te alături unei companii unde „nu contează cine ești, de unde vii, unde este important să vrei, să fii curios pentru ca apoi lucrurile să se așeze natural datorită echipei care este lângă tine, no matter what”, accesează site-ul www.careers.altenromania.ro, vezi rolurile disponibile și aplică la cel care ți se potrivește. Poți, la rândul tău, inspira viitori oameni de succes!

Fii cu ochii pe noi deoarece urmează și alte povești ale colegilor gata să-și împărtășească parcursul profesional din cadrul ALTEN România.