#insidealten: Despre echilibru în viața personală și profesională cu Bianca Andrei


 

Dacă ai citit poveștile transmise până acum de către colegii din cadrul ALTEN România, te invităm să descoperi continuarea proiectului Share your ALTEN story.

O altă colegă din echipa ALTEN România care a răspuns pozitiv provocării de a-și împărtăși povestea este Bianca Andrei, inginer mecanic proiectant în cadrul echipei de suport tehnic IAO. Ești pregătit să-i descoperi povestea în rândurile care urmează?

Bianca a urmat facultatea de Design de Produs și Mediu, secția „Industrial Design” în cadrul Universității Transilvania din Brașov. Printre pasiunile sale se numără cititul, drumețiile la munte și înotul.

 

Cum a început povestea ALTEN România pentru tine?


  

„Procesul de recrutare în echipa ALTEN a decurs rapid și transparent. Managerul mi-a fost aproape încă de la început explicându-mi în detaliu fiecare amănunt al job-ului pe care urma să-l ocup.

Colegii de echipă m-au ajutat să mă instalez și să mă familiarizez cu tehnologiile pe care lucrez chiar și în prezent. Acesta este primul loc de muncă pe termen lung într-o companie multinațională.”


Ce înseamnă pentru tine experiența ALTEN?


„Pentru mine, experiența ALTEN înseamnă dezvoltare atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. De exemplu, pe plan personal, am reușit să devin mai empatică și mi-am dezvoltat abilitățile de comunicare și relaționare.

Pe plan profesional, mi-am îmbunătățit capacitatea de soluționare a problemelor datorită apelurilor pe care le am cu utilizatorii. De asemenea, mi-am îmbunătățit cunoștințele limbii franceze în cadrul cursurilor lingvistice oferite de companie, cât și abilitățile tehnice de lucru cu programele 3D.”


De ce ALTEN?


„Oportunitatea oferită de ALTEN a apărut în viața mea la momentul potrivit, în urmă cu un an și ceva, pentru că îmi doream un job în domeniul proiectării, într-un domeniu tehnic. Aleg ALTEN pentru că îmi permite un echilibru între muncă și viața personală.”

Dacă povestea Biancăi te-a inspirat și îți dorești să te alături unei companii unde „cu întrebările potrivite nu dai greș în ceea ce faci deoarece echipa este acolo pentru tine, cât timp ești și tu alături de echipă”, accesează site-ul www.careers.altenromania.ro, vezi rolurile disponibile și aplică la cel care ți se potrivește. Poți, la rândul tău, inspira viitori oameni de succes!

 

Rămâi cu ochii pe noi deoarece urmează și alte povești ale colegilor gata să-și împărtășească parcursul profesional din cadrul ALTEN România.