#insidealten: ALTEN România - o companie în care te poți afirma ca individ, Cosmina Pascu


 

Proiectul Share your ALTEN story se mută pentru câteva minute în departamentul de recurtare pentru a-ți face cunoscută povestea de carieră și succes a Cosminei Pascu.

Din pasiune pentru resursele umane, Cosmina Pascu s-a alăturat echipei ALTEN România în februarie 2022, iar în prezent ocupă poziția de IT Recruitment Specialist.

Pregătește-te să-i descoperi povestea în rândurile care urmează.

 

Cum a început povestea ALTEN România pentru tine?


În momentul în care am decis să mă alătur echipei ALTEN România, am fost nevoită să mă acomodez la mediul de outsourcing care poate fi destul de provocator pentru un recruiter. Spun provocator, deoarece mediul te expune la diferiți stakeholderi cu varii seniorități și culturi care practic te forțează să te pliezi pe fiecare rol în parte și te provoacă să fii deschis spre experiențe noi.

Cu toate acestea, am avut parte de un călduros #WelcomeHome, cu mentori alături de care am creionat un plan de atac pe care s-a bazat trainingul meu. Ulterior, am conturat un Career Path care să mă ducă exact în punctul pe care mi-l doresc în cariera mea. Astfel, am reușit să mă acomodez încă din prima lună, când am și obținut deja prima angajare.

 

Ce înseamnă pentru tine experiența ALTEN?


Pentru mine, experiența ALTEN România înseamnă pasiune, creativitate, profesionalism și deschidere către noi experiențe.

Este contextul în care te poți afirma ca individ, unde poți avea un impact, poți veni cu idei noi de schimbare chiar dacă ești un nou venit și vei primi încurajare și sprijin nu doar din partea echipei, ci chiar și din partea managerului tău.De ce ALTEN?


Unul dintre aspectele pe care le apreciez cel mai mult la ALTEN, și prin care compania reușește să se diferențieze de celelalte companii cu care am colaborat, este faptul că Alten este o companie globală cu spirit antreprenorial.

Cu alte cuvinte, muncim ca și cum ne-am construi propria companie, iar noi, ca indivizi, deținem cu adevărat capacitatea de a avea un impact și de a face diferență. Lucrăm într-adevăr ca o echipă globală cu vizibilitate globală.

În concluzie, Cosmina transmite faptul că „La ALTEN, nicio idee nu este una greșită. Din contră, compania sprijină procesul creativ al fiecărui individ în parte. Ne place să avem alături de noi oameni pasionați, motivați, cărora le place să lucreze într-un mediu dinamic, în continuă schimbare și în continuă creștere.”

După cum vezi, la fel ca și povestea lui Tudor, a Biancăi sau a Ralucăi, și povestea Cosminei este despre oamenii care alcătuiesc colectivul ALTEN România. Dacă ai găsit inspirație în povestea de mai sus și îți dorești să te alături unei companii cu „colegi pasionați și motivați care lucrează într-un mediu dinamic”, intră pe site-ul www.careers.altenromania.ro, vezi rolurile disponibile și aplică la cel care ți se potrivește.

Poți, la rândul tău, inspira viitori oameni de succes!

Rămâi aproape de noi, urmează și alte povești #insidealten ale colegilor gata să-și împărtășească parcursul profesional în cadrul ALTEN România. Ești pregătit să le citești?