#insidealten: Implementarea de soluții mobile într-o echipă de oameni dedicați cu Tudor Octavian


Proiectul Share your ALTEN story, realizat cu scopul de a evidenția poveștile de carieră și succes ale angajaților companiei, continuă cu o nouă poveste. De această dată povestea este spusă de către unul dintre colegii noștri specialiști în iOS Development.


Tudor Ana este parte din echipa ALTEN România și a răspuns și el cu un mare DA provocării de a-și împărtăși experiența și povestea carierei profesionale în cadrul ALTEN. Tudor ocupă funcția de Senior iOS Developer și te invită să-i descoperi povestea în rândurile de mai jos.


Cum a început povestea ALTEN România pentru tine?


„Fac parte din echipa ALTEN România din februarie 2020 și m-am alăturat companiei ca senior iOS Developer. Printre responsabilitățile mele se numără implementarea de soluții mobile în numeroasele proiecte pe care le avem atât la nivel național, cât și internațional.”


Ce înseamnă pentru tine experiența ALTEN?


Experiența ALTEN a însemnat pentru mine să-mi depășesc limitele, în timp ce interacțiunea cu colegii pe partea de comunicare a fost extrem de plăcută. Nu doar că am avut ocazia să lucrez cu oameni dedicați, dar am învățat multe despre lucrul în echipă și despre cum să evoluez învățând de la alții.

 De ce ALTEN?


Aleg ALTEN deoarece doar aici am găsit mediul prietenos și proiectele care îți permit să implementezi cele mai noi tehnologii din zona de iOS.

Dacă poveștile Alexandrei, Aurei sau povestea lui Tudor te-au inspirat și îți dorești să te alături unei companii în cadrul căreia „ai posibilitatea să implementezi tehnologii și să evoluezi învățând de la alții”, intră pe site-ul www.careers.altenromania.ro, vezi rolurile disponibile și aplică la cel care ți se potrivește.

Poți, la rândul tău, inspira viitori oameni de succes!

Urmează și alte povești ale colegilor gata să-și împărtășească parcursul profesional din cadrul ALTEN România. Ești pregătit să le citești?