"Construind lumea de mâine, astăzi"
"Această afirmație întărește viziunea noastră. Vrem să ne aducem împreună în jurul a ceea ce ne unește: standarde înalte, pasiune, agilitate și ambiție. Ne străduim să ne promovăm experiența, expertiza și angajamentele noastre de mediu și sociale pentru a sprijini dezvoltarea tehnologică a clienților și partenerilor noștri într-un mod durabil." Sandrine Antignat, Director de Comunicare.

  

Noi suntem cei care construiesc

 

În calitate de lider mondial în inginerie și servicii IT, sprijinim companiile în transformările lor tehnologice și de durabilitate. Cei 54,000 de angajați ai noștri din peste 30 de țări deservesc toate sectoarele din industrie și servicii IT. La ALTEN, suntem convinși că inginerii sunt arhitecții care construiesc astăzi lumea de mâine.

 

Suntem atât ingineri, cât și antreprenori

 

Promovăm o cultură duală a ingineriei și antreprenoriatului, în toate aspectele sale. Suntem ghidați de performanța economică a afacerii noastre și conduși de impactul social, societal și de mediu al acțiunilor noastre. Suntem atât stabili, susținuți de un grup mare și de încredere, cât și agili, ca un start-up. La ALTEN, suntem o casă deschisă care valorifică cunoștințele noastre în expansiune pentru a ne amplifica expertiza.

 

 

Aici, orice este posibil

Credem că inovația are sens doar dacă are un impact pozitiv în timp și asupra oamenilor. Investim în programe de cercetare și inovare pentru a rămâne cu un pas înainte. Ne angajăm să avem un impact pozitiv asupra viitorului companiilor partenere, asupra carierei talentelor noastre și asupra provocărilor societale și de mediu.

 

 

Suntem o companie care se gândește la viitor, astăzi

 

Lucrăm pentru cele mai mari companii aflate în centrul inovației tehnologice și al transformării digitale. În inima unui avion, în inima unui pacient din spital și în inima societății, suntem convinși că tehnologia are puterea de a îmbunătăți viitorul. La ALTEN, avem un impact pozitiv asupra viitorului.

 

We are the Home of the dedicated.

We are the Home for learning and growing.

We are Home of endless possibilities.

We are the Home for those who are building tomorrow's world today.

Sunteți gata să acceptați provocarea? Alăturaţi-ne!