Inside ALTEN


- Aruncă o privire în interiorul companiei -


La ALTEN, oferim în fiecare zi consultanță în domeniul ingineriei și tehnologiei, fiind conectați la trendurile internaționale din acest sector și punem la dispoziția clienților soluții tehnice inovatoare și durabile. Membrii echipei ALTEN nu sunt doar buni profesioniști, ei sunt în primul rând oameni, pe care îi încurajăm să se dezvolte atât la nivel profesional, cât și personal. Astfel, cultura organizațională ALTEN este definită de colaborare, grijă și respect față de oameni și dezvoltare.


ALTEN - Great Place to Work®


La sfârșitul anului 2021, pentru al doilea an consecutiv, am fost incluși în rândul organizațiilor celor mai apreciate de către angajați, potrivit distincției acordate de compania globală de cercetare Great Place to Work®. De asemenea, în același an, am primit pentru prima oară distincția „Shining Star” din partea companiei de consultanță și evaluare organizațională Inspiring Employers LLC, datorită condițiilor de muncă pe care le oferă compania, precum și a politicilor interne și inițiativelor luate în sprijinul angajaților săi.

Cultura noastră organizațională este definită de colaborare, grijă pentru oameni și dezvoltare. Premisa pe care ne bazăm când vine vorba despre oamenii ALTEN este că fiecare coleg contribuie la succesul echipei, motiv pentru care încurajăm dezvoltarea unui mediu colaborativ. De aceea, fiecare decizie care ar putea avea un impact asupra colegilor este analizată, astfel încât să răspundem așteptărilor oamenilor ce reprezintă ALTEN.


Spiritul ALTEN


Credem cu tărie că spiritul ALTEN nu este dat doar de management și de deciziile luate la acest nivel, ci mai ales de valorile pe care le au în comun  angajații noștri.

De asemenea, ceea ce ne ține aproape unii de ceilalți în cadrul companiei sunt evenimentele sociale, workshop-urile și întâlnirile tehnice - unde are loc un schimb de experiențe și informații tehnice între colegi - , dar și inițiativele cu caracter educațional și diverse alte activități care formează rețeaua de acțiuni care întrețin spiritul ALTEN.


Ce spun colegii despre experiența ALTEN


Având în vedere această abordare care face parte din ADN-ul companiei, am decis să aruncăm o privire în interiorul ALTEN și le-am oferit colegilor ocazia de a ne povesti cum a evoluat cariera fiecăruia de-a lungul timpului petrecut alături de noi.

Astfel, i-am provocat pe colegii noștri, în cadrul proiectului Share your ALTEN Story, să ne spună câteva cuvinte despre ei, să ne descrie care a fost parcursul lor în cadrul companiei și să ne explice ce înseamnă pentru ei experiența ALTEN. Nu în ultimul rând, le-am lansat provocarea de a ne răspunde la întrebarea „De ce ALTEN?”.

Ca de obicei, deschiderea și proactivitatea colegilor noștri de a-și face cunoscută povestea ne-au bucurat, primind răspunsuri de la colegi care fac parte din echipe diferite.


Cine sunt oamenii ALTEN


Colegii noștri, indiferent de departamentul în care lucrează, sunt oameni care nu sunt doar foarte buni profesioniști și pasionați de domeniul în care lucrează, dar au și interese personale variate.

În ceea ce privește motivele pentru care colegii noștri s-au alăturat ALTEN și pentru care aleg să rămână în companie, răspunsurile variază de la spiritul de echipă și calitatea umană și profesională a oamenilor cu care interacționează zilnic, până la egalitatea de șanse pe care o au.


De exemplu, colega noastră Alexandra Dobrică, Specialist IT Recruiter, a definit astfel spiritul ALTEN:

„Este compania care mi-a demonstrat că nu contează cine ești, contează să fii devotat muncii, să îți dorești să faci lucruri frumoase alături de echipa ta, iar restul vine de la sine.”

Urmăriți seria de articole Share your ALTEN Story, care vom prezenta oamenii care sunt baza succesului nostru, alături de poveștile lor de carieră. Profităm de această ocazie pentru a ne cunoaște colegii, dar și pentru a oferi un insight când vine vorba despre cine suntem, atât la nivel de organizație, cât și la nivel individual.

Dacă vrei să te alături unei companii unde, printre principalele valori se numără colaborarea, grija pentru oameni și dezvoltarea, atunci descoperă lista completă a rolurilor deschise și aplică la cel de interes pentru tine: https://bit.ly/3rUqFCk